sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li se i na ovom meču zatresti obe mreže?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 10. kola engleske League One u kojoj će Burton Albion ugostiti Portsmouth.

Burton Albion se posle devet odigranih kola nalazi na 15. poziciji, na svom kontu ima ukupno 12 bodova, a do sada je zabeležio 3 pobede, 3 remija i 3 poraza.

Portsmouth ima potpuno isti broj bodova i skor kao i domaćin, ali se zbog nešto bolje gol razlike u ovom trenuntku nalazi na 10. mestu.

Međusobne utakmice: Burton – Portsmouth (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica fudbaleri Burtona i Portsmoutha su bili veoma dobro raspoloženi za postizanje pogodaka te su se mreže ova dva tima zatresle ukupno 22 puta ili u proseku čak 3,67 puta po meču. Ovakav niz rezultata je bio dovoljan da svaki put prođe tip “GG“, za koji se danas nudi solidna kvota od oko 1,80, kao i da tipove “3+“ (2,10) i “GG3+“ (2,45) vidimo na svakoj od poslednjih 5 utakmica. Hoće li tako biti i danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje