subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li se obe mreže zatresti i 9. put zaredom?

Ekipe Skalica i Liptovsky Mikulas sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 16 sati, a u pitanju je utakmica 24. kola slovačke 2. Lige.

Skalica se trenutno nalazi na 3. poziciji, na svom kontu ima ukupno 42 boda, a do sada je zabeležila 12 pobeda, 6 remija kao i 4 poraza.

L. Mikulas je od početka sezone ostvario 15 pobeda, 4 remija i 3 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 1. mesto na tabeli i ima ukupno 49 bodova.

Međusobne utakmice: Skalica – L. Mikulas (www.flashscore.com)

Kada je reč o prethodnim okršajima Skalice i L. Mikulasa, možemo da primetimo da su se godinama unazad tresle mreže i jednog i drugog tima. Drugim rečima, tip “GG“, koji se danas plaća kvotom 1,60, bio je dobitan na svakoj od poslednjih 8 međusobnih utakmica, dok smo čak 7 mogli da naplatimo kombinaciju “GG&I1-2“ (2,45), odnosno 6 puta tip “GG3+“ (2,00). Šta vi mislite, hoće li nam ovi timovi i danas prirediti goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje