petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li zabeležiti pobedu i 12. put u nizu?

Sa početkom od 16 sati i 15 minuta na programu je utakmica između Panetolikos-a i PAOK-a koja će se odigrati u okviru 7. kola grčke Super League.

Panetolikos na ovaj meč stiže kao 12. tim na tabeli jer je od početka sezone osvojio svega 3 boda, pritom ostvarivši 3 remija i 3 poraza, bez pobede.



PAOK, sa druge strane, ima ukpno 9 poena i sa učinkom od 2 pobede i 3 remija, bez poraza, sada zauzima 6. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Panetolikos – PAOK (www.flashscore.com)

Pored toga što je PAOK u dosta boljoj formi u odnosu na Panetolikos, trebalo bi napomenuti i to da je tradicija ubedljivo na strani današnjeg gosta. Naime, tim iz Soluna je ovog protivnika savladao na čak 11 vezanih utakmica, odnosno na svakom meču od marta 2016. godine.

Ukoliko mislite da će “crno-beli“ nastaviti ovu seriju pobeda, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,65. Sa druge strane, za duplu šansu “1X“ i konačan prekid niza se nudi kvota 2,15.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje