petak, 01. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Hoćemo li videti 1-2 gola i deseti put u nizu?

Ekipe Hapoel Ramat Gan i Hapoel Afula sastaće se ovog četvrtka, u okviru petog kola izraelske Leumit League. Meč je na programu od 19 sati po našem vremenu.

Hapoel Ramat Gan je u prva četiri kola ostvario 2 remija i 2 poraza te na ovu utakmicu stiže sa samo 2 osvojena poena i kao 15. tim na tabeli.

Hapoel Afula, sa druge strane, ima 5 poena i zauzima 8. mesto na tabeli. Oni su do sada slavili samo jednom, 2 puta su odigrali nerešeno, dok su jednom i poraženi.

Međusobne utakmice: Hap. Ramat Gan – Hapoel Afula (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta Hapoel Ramat Gana i Hapoel Afule moći ćemo da uočimo jedan veoma interesantan niz. Naime, na svakoj od poslednjih 9 utakmica smo videli bar jedan, a najviše dva gola, zbog čega je redovna pojava bio tip “1-2“ (1,90), ali i “0-2“ po kvoti 1,65. Takođe, svaki od tih mečeva je završen ili nerešeno ili pobedom domaćina, pa bi za one koji vole i tradiciju i kombinacije tip “1X&0-2“ (2,15) mogao da bude dobar izbor.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje