četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, prijateljske utakmice: predlozi za 12. avgust

Danas su na programu novi prijateljski mečevi u hokeju, a mi smo izabrali, zanimljiva 5 susreta, koji vam mogu biti zanimljivi prilikom sastavljanja vaših tiketa. Evo i predloga:

16:00 Frolunda – Leksands 1 i ug+4.5 kvota @2.70 (Florunda je jedan od najboljih timova u Švedskoj i iz sezone u sezonu se bori za titulu. Dobila je 4 od 5 poslednja meča na svom terenu protiv Leksandsa. Leksands je vezao 7 mečeva na gostujućem terenu na kojima je bilo 5 ili više golova).

16:00 Magnitogorsk – Kunlun 1 i ug +4.5 kvota @2.30 (Magnitogorsk je bio šampion, pa vicešampion Rusije. Ima iskusnu ekipu, koja je zajedno godinama. Pružaju sjajne partije na svom terenu. Oba tima igraju jako dobro u priopremama. Treba očekivati golove na obe strane, ali više golova treba očekivati u mreži kineske ekipe Kunluna).

17:30 Kadan – Bremenhaven 2 i ug+4.5 kvota @1.90 (Bremenhaven je juče slavio lako protiv prvoligaša Čumotova sa 2:5, a danas ga očekuje daleko lakši zadatak protiv Kadana, koji je rang ispod Čumotova).

19:00 Biel – Litvinov ug+4.5 kvota @1.45 (Dva tima sličnog kvaliteta, ali sa različitim stilom igre. Ipak je reč o prijateljskom meču, pa treba očekivati da švajcarska ekipa od samog početka nametne ofanzivan stil igre).

19:00 Lowen – Riessersee ug+4.5 kvota @1.28 (Dva tima iz nižih liga Nemačke počinju pripreme. Vrlo često nemački timovi i u prvenstvenim mečevima igraju i 7+, pa što ne bi na jednom prijaeljskom odigrali bar 5+).

Sve predložene mečeve i kvote možete pronaći u sportskoj kladionici MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje