petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, prijateljske utakmice: predlozi za 15. avgust

Danas su na programu novi proijateljski mečevi, kojima se timovi širom Evrope pripremaju za novu sezonu. Mi smo odabrali 5 predloga, pa ako vam neki deluje interesantno možete ga staviti na vaš tiket:

16:00 Metallurg M. – Novosibirsk 1 i ug+4.5 kvota @2.10 (Sa jedne strane tim koji je vicešampion KHL lige i odličan domaćin, a sa druge tim kome ne cvetaju ruže tokom priprema, ukazuju na laku i ubedljivu pobedu Magnitogorska).

16:00 Salavat Ufa – Vladivostok WFT1 kvota @1.37 (Ufa ima niz od 5 od 6 meča bez poraza u pripremama, a u poslednja 5 duela sa Vladivostokom na svom terenu 4 puta je slavila. Još sigurnije je odigrati osim pobede u regularnom i pobedu nakon eventualnih produžetaka).

18:00 Slovan Bratislava – Kometa Brno H2(+1.5) kvota @1.42 (Dva tim su se već sastala u pripremama i Kometa je slavila u Brnu sa 3:0. Sada se Slovanu malo veće šanse, ali je teško očekivati da pobede sa 2 ili više golova razlike, što nisu učinili ni jednom u pripremama, iako su imali za protivnike i drugoligaše daleko slabije od prvaka Češke).

19:00 Herning – Esbjerg H2 (+1.5) kvota @1.36 (Esbjerg je u reprizi finalne serije u prvom prijateljskom meču bio bolji od Gentoflea sa 1:5. Sada ide na megdan Heningu kome je dodeljena loga blagog favorita, ali je teško očekivati da će prvaka Danske pobediti sa 2 ili više golova razlike).

19:00 Rapperswil – Mannheim ug+5.5 kvota @1.45 (Ovo je kao meč stvoren za goleadu. Rapešvil jedan od najefikasnijih timova u švajcarskoj drugoj, a Manhajm u Nemačkoj prvoj ligi. U jediom pripremnom meču Rapešvila je bilo 9, a u dva pripremna meča Manhajma je bilo 5 i 8 golova).

Sve predložene utakmice i kvote možete pronaći u sportskoj kladionici MaxBet 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje