četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, prijateljske utakmice: predlozi za 29. avgust

Danas je na programu veliki broj prijateljskih mečeva, a možda će najaktivniji biti timovi iz češke ekstra lige i 1. lige. Evo i naših 4 predloga za danas, a mečeve i kvote smo preuzeli iz sportske kladionice MaxBet

15:15 Yermak – Novokuznetsk 2 i ug+3.5 kvota @2.20 (Ovde golova ne bi trebalo da izostane, a bliži pobedi je prošlogodišnji učesnik KHL lige Novokuznetsk. Iako je jako loš na gostovanjima, kvalitet je na njegovoj strani).

17:00 Sparta P. – Mlada Boleslav ug+4.5 kvota @1.40 (Duel dva češka ekstraligaša na kome je domaćin bliži pobede, ali je daleko sigurnije odigrati na golove, koji kod dva tima ne manjkaju).

18:30 Karpat – Lulea 1X i ug-4.5 kvota @2.38 (Karpat igra jako zatvoreno i na njegovim mečevima retko kada vidimo više od 3 gola. I danas je očekivano da im odbrana bude glavni pokretač do pobede, ali smo se za svaki slučaj ogradili eventualnim nerešenim ishodom).

20:00 La Cxaux D.F. – Thurghau ug+5.5 kvota @1.45 (Dva tima iz švajcarske druge lige koja je poznata kao liga sa mnogo golova. Važan podatak je i da su tokom prijateljskih mečeva dva tima na proseku iznad  golova po meču).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje