petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, ruske lige: predlozi za 5. oktobar

Danas su na programu 3 utakmice KHL lige, 7 utakmice VHL lige i 8 utakmice MHL lige. Evo i po jednog predloga za svaku od pomenutih liga:

VHL liga 16:30 Izhevsk – Mechel Chelyabinsk 1 kvota @1.60 (Izhevsk je daleko bolje startovao novu sezonu, a i nalazi se u mnogo boljoj formi sa 4 vezane pobede od svog današnjeg rivala koji je vezao isto toliko poraza. Ove sezone je kvalitet na strani Izhevska, a na njemu je da na terenu opravka ulogu favorita).

MHL liga 18:00 Kapitan – Krasnaya Armiya 2 i ug+5.5 kvota @2.40 (Prošlogodišnji  šampion Krasnija Armija još nalazi pravu formu. Ono što je jasno da i ove sezone kada pobeđuje to radi na impresivno sa puno golova . Sada na megdan dolaze poslednjeplasiranom timu zapadne konferencije, koji je na proseku od 6 golova po utakmici. Pobedili su na 3 od 5 poslednja gostovanja Kapitanu, a na isto toliko je bilo 6 ili više golova).

KHL liga 19:00 Slovan Bratislava – N. Novgorod H1 (+1.5) kvota @1.37 (Novgorod jeste favorit za pobedu na ovoj utakmici, ali Slovan Bratislava ume da bude tvrd orah na svom terenu, gde je ove sezone zabeležila samo 2 poraza i osvojila 14 od svojih 18 bodova. Novgorod je sa druge strane samo u 1 od 10 utakmica pobedio neki tim sa 2 ili više gola razlike).

Tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje