subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej: tiket za nedelju (4. oktobar)

Posle uspešnog tiketa za petak kada je ponuda bila izuzetno bogata, evo i tiketa za danas – nedelju, iako je ponuda jako slaba i ima tek 10-ak mečeva.

14h Rodovre – Aalborg: Dve poznate ekipe sa tiketa od petka. Vole da igraju na gol više, a možda je i bolje što favorit Alborg igra na strani, pa će i Rodovre doprineti da meč ode u over na ovoj margini (Danska, +4.5, @1.32).

16h CSKA Moskva – Avangard: Iako Ruse treba izbegavati zbog nepredvidljivosti, jaka igra u defanzivi, forma Avangarda i tradicija – 5 poslednja meča sa najviše 4 golova, ucersvaju na minus na ovoj margini (KHL liga, -5.5, @1.35)

16h Nitra – Zvolen: Nitra već godinama poznata kao tim koji daleko bolje igra kući. Zvoljen u vezi golova igra toplo hladno, ali su mečevi ova dva tima gotovo uvek jako efikasni. Na 5 poslednja međusobna je viđeno 30 golova tj. 6 golova po utakmici (Slovačka, +4.5, @1.38).

17h Dukla Trencin – Detva: Timovi koje očekuje daleko bolja sezona od predhodne. Treba očekivati golove od oba tima. Na 6 poslednje međusobne je uvek viđen over golova uz prosek od 8.5 golova po utakmici (Slovačka, +5.5, @1.87)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje