petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokejaški predlog iz KHL-a – 30.11.2020.

Danas od 17:30 u okviru KHL lige sastaće se Podolsk i Dinamo Riga. Ekipe iz donjeg dela tabele su se već sastajali ali u Letoniji, gde je domaća Riga pobedila 4:3.

Podolsk se nalazi na 9. mestu tabele i deli play off mesto sa Jokeritom. Sakupili su ukupno 30 bodova iz utakmica što je čak 21 bod manje od vodećeg tima na tabeli. Uprvao su tim Jokerita savladali u prošlom meču 4:3 i konačno upisali pobedu. Imali su pre toga 5 poraza u 6 utakmica. Mada sve su to bili jako teški mečevi gde realno nisu puno očekivali protiv Moskovskih ekipa Spartaka i Dinamo, i protiv sjajnog SKA. Ako gledamo tradiciju protiv Letonske ekipe, na svom ledu su ih redovno pobeđivali. Što se sastava tiče 90% tima čine domaći igrači, uz par stranaca iz Švedske, Belorusije, Češke i Kanade.

Dinamo Riga jako loše stoji na tabeli a imaju samo 12 bodova, što je svega 4 pobede. Jedna od pobeda je bila protiv današnjeg protivnika, slavili su protiv Minska a 2x savladali slabašni Kunlun. Imaju 2 pobede u poslednjih 20 mečeva, što je zaista mizarno. Letonci nisu toliko dobri hokejaši a da bi uspeli koliko toliko da se nadmeću u ovoj ligi kupili su dosta stranaca (5 Kanada, 2 USA i 6 Rusija). Naravno nije to toliki kvalitet igrača te i odatle ovako loši rezultati ekipe.

Domaći su apsolutni favorit i ne očekujemo ništa osim pobede. Pobeda domaćina se plaća kvotom 1,55. Takođe gotovo svaki put kad igra Riga dolaze i golovi a mix 1 i 5+ sa kvotom 2,48 deluje realno!

4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje