četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Holandski trener je uveren da će ovaj igrač igrati na Evropskom prvenstvu

Lekari holandske reprezentacije, koji prate stanje Daley Blinda obećavaju da će se oporaviti od povrede i da će biti spreman za Evropsko prvenstvo, objasnio je glavni trener Frank de Boer.

Holandija objavila spisak od 34 igrača, od kojih će 26 ići na Evropsko prvenstvo!

31-godišnji defanzivac, koji nije igrao od marta, kada je povredio i koleno i zglob tokom kvalifikacija za Svetski kup sa Gibrartarom. Blind je u to vreme operisan zbog pocepanih ligamenata skočnog zgloba, propustio je celu sezonu u lokalnom šampionatu, ali će biti spreman za igru sledećeg meseca. Blind bi bio veoma važan za tim Evro 2020, s obzirom na odsustvo drugog značajnog defanzivca Virgila van Dikea. Ali samo ako je potpuno zdrav. Van Dajk se takođe oporavlja, ali je odlučio da je bolje propustiti Evropsko prvenstvo i fokusirati se na novo englesko prvenstvo.

Nadam se da će Blind  učiniti sve što mu lekari prepišu. Ali i sam je siguran da će biti spreman za turnir. Tek ćemo videti kada se vrati na teren„, rekao je Frank De Boer nakon jučerašnje najave. I preliminarnog sastava od 34. „Posebno za Vergilija, tužan sam jer nikada nije igrao na velikom prvenstvu. Voleo bih da osetim kako je različit osećaj biti sa svojom državom na velikom forumu. Ali Evropljanin je za njega prerano. Nadam se da ćemo se plasirati na Svetski kup u Kataru i on će tamo već igrati, objasnio je De Boer.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje