petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Holandski velikan angažovao novog napadača i objavio to na interesantan način!

Navikli smo već po tradiciji da holandski klubovi angažuju mlade i neafirmisane igrače, kako bi od njih napravili top igrače za klubove iz najjačih liga i na tome zaradili, a poslednji u nizu koji bi trebalo da prođe taj put je argentinski napadač Maksimilijano Romero, koji je potpisao ugovor sa PSV Ajndhovenom do leta 2023.godine, on stiže iz Velez Sarsfilda, ali će odigrati još šest meseci pre nego što se preseli u Holandiju.

Maksimilijano Romero ima 18 godina i jedan je od najvećih talenata na poziciji napadača u Argentini, prošao je omladinsku školu Veleza, a za seniorski tim je odigrao 39 utakmica i postigao 8 golova.

O prelasku u PSV je rekao: ,, Ovo će biti moj prvi klub van domovine, što će biti posebno iskustvo. U dogovoru sam mojim ocem i menadžerima opredelio sam se za nastavak karijere van Argentine, nadam se da ću pokazati navijačima šta mogu.“

Uz sve ovo PSV je na svom twitter nalogu na interesantan način najavio dolazak ovog igrača, tako što je iskoristio popularnu igricu Football manager 2018.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje