Advertisement
MaxBet

Ovog vikenda na rasporedu je trka za Veliku nagradu Tajlanda u Buriramu. Jutros su voženi prvi treninzi koje su podelili vozači Jamahe i Dukatija Maverik Vinjeles i Andrea Dovociozo. Vinjales je bio najbrži na prvom treningu, a Dovociozo na drugom.

Pored sjajnih vožnji Vinjalasa i Dovocioza, današnje treninge je zasenio pad vozača Dukatija Horhea Lorenca tokom drugog treninga. Španski motociklista je u jednoj od krivina izgubio kontrolu nad motorom, prevrnuo se i izletio sa staze. Od siline udara motor koji je vozio Horhe Lorenco se raspao na dva dela, a Lorenco je izleteo sa staze.

Lorenco je na prethodnoj trci u Aragonu izleteo sa staze i polomio dva prsta na nozi. Zbog te povrede je bio u gipsu određeno vreme, ali doktori su dali zeleno svetlo da može da se trka na Tajlandu. Danas je Lorenco imao dosta sreće, jer pomenuta noga prilikom pada nije doživela još veća oštećenja.

Nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da preloma nema, a Lorenco je zaradio velike modrice i podlive na levom ručnom i desnom skočnom zglobu.

Akcija na Tajlandu se nastavlja od 04:00 kada se vozi treći trening, a kvalifikacije su na rasporedu od 09:00.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.