petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hrvat ponovo na klupi italijanskog prvoligaša!

Iskusni hrvatski strateg Igor Tudor ponovo će predvoditi Udineze, nakon što je danas i zvanično predstavljen kao novi glavni trener tog italijanskog tima.

Na klupi je do sada sedeo Italijan Davide Nikola pod čijom komandom je ekipa iz Udina uspela da zauzme 16. mesto na tabeli Serije A sa svega 1 bodom više od zone za ispadanje.

Rukovodstvo očigledno nije bilo zadovoljno učinjenim zbog čega je došlo do očekivane smene i dolaska dobro poznatog lica.

– “Daću sve od sebe da ne razočaram ljude u klubu i pre svega navijače Udinezea. Moje iskustvo mi govori da je posao dobro odrađen samo kada svi stoje na istoj strani. Situacija nije jednostavna, ali u svakom trenutku moramo da dajemo svoj maksimum“, rekao je, dodajući:

– “Već danas ili sutra kompletiraću svoj trenerski tim i početi da radim. U ovom poslu nema mesta za čekanje. Reprezentativna pauza nam ne ide na ruku, ali to ne sme da bude alibi.“

Podsećamo, Tudor je već radio u Udinezeu i to kratkom periodu od kraja aprila do kraja juna 2018. godine, kada su “crno-beli“ uspeli da zabeleže 2 pobede, 1 remi i 1 poraz (od Intera).

Pored toga vodio je ekipe kao što su splitski Hajduk, klub iz njegovog rodnog grada, a zatim PAOK, Karabukspor i Galatasaraj.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje