petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hrvati ozbiljno oslabljeni u meču sa Meksikom!

Od 03:00 u noći između utoraka i srede u prijateljskom susretu će se sastati selekcije Meksika i Hrvatske, meč će biti odigran u Arlingtonu, Sjedinjene Američke Države.

Meksiko je pre nekoliko dana odigrao prijateljski susret protiv selekcije koja se nalazi u grupi sa Hrvatskom, selekcijom Islanda, i slavili rezultatom 3:0. Što se tiče sastava tima svi igrači koji su igrali u ovom meču na raspolaganju su selektoru i za proveru protiv Hrvatske.

Što se tiče selekcije Hrvatske, izgleda da je put i adaptiranje na novu vremensku zonu odnele danak, pa je Peru slavio u meču sa ,,kockastima“ 2:0, još veći problem očekuje selektora Dalića u meču sa Mekiskom jer neće moći da računa na šestoricu standardnih igrača, dozvolu da se vrate u svoje klubove, dobili su: golman Subašić (Monako), vezni igrači Modrić (Real Madrid), Ivan Perišić (Inter), Marselo Brozović (Inter), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Milan).

Ovi timovi odigrali su tri meča u istoriji, dva puta je slavio Meksiko (2002.godine 1:0, 2014.godine 3:1, dok su prošle godine slavili reprezentativci Hrvatske 2:1)

Smatramo da je Meksiko ovde favorit, zbog gotovo ,,domaćeg terena“, izostanaka kod gostiju, kao i bledih partija Hrvatske koje su trajale kroz kvalifikacije, naročito na gostovanjima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje