četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hurkač osvojio masters u Majamiju

Poljski teniser Hubert Hurkač osvojio je Masters u Majamiju. Poljak je u velikom finalu savladao Italijana Janika Sinera, rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:4) 6:4. Ovo je treća titula u karijeri za Hurkača, a prvi masters. Ova titula će mu doneti veliki napredak na ATP listi, te će od ponedeljka Poljak biti 16. teniser sveta.

Finale nije opravdalo svoja očekivanja. Važnost meča je uticala i na jednog i na drugog, i to je dovelo do mnogo grešaka i nervoze. Bolje otvaranje je imao Hurkač, jer je napravio brejk. Ipak, Siner je sredinom seta uspeo da se vrati i na kraju napravi još jedan brejk. Imao je mladi Italijan i servis za osvajanje prvog seta, ali u najgorem mogućem trenutku je grešio i Hurkač je uspeo da odvede set u taj brejk. Očekivano, Poljak je bio u boljem ritmu i taj brejk osvojio sa 7:4.

Od tog trenutka na terenu je postojao samo jedan igrač. Siner je grešio iz poena u poen, a rezultat svega jesu dva brejka prednosti za Hurkača. Do kraja meča Siner je uspeo da vrati jedan brejk, ali prednost je bila prevelika da bi se sustigla.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje