Poslednji meč na koji ćemo staviti novac je sa čelendžera u Notingemu. Meč će odigrati Danijel Evans i Sergej Stahovski, a mi od ovog meča očekujemo maksimalnu neizvesnost i da pobednika odluče sitnice.

Evans se vratio na teniske terene posle doping skandala. Igra zaista dobro s obzirom da je imao dugu pauzu. U Surbitonu je poražen od Šardija koji je kasnije osvojio turnir. S obzirom na igru koju je Šardi pružio na tom turniru, poraz i nije bio neko iznenađenje.

No, ono što je bitno jeste da je Evans u sasvim solidnoj formi. Generalno gledano on ima igru za travu. Tu je odličan servis kao i forhend i to su dve ključne stavke za dobru igru na travi.

Sa druge strane je “specijalista” za travu Sergej Stahovski. Poezija je gledati ovog čoveka na travi kada je u formi. On ima neverovatne sposobnosti na travi, a svi ljubitelji tenisa se sećaju njegove pobede nad Rodžerom Federerom na Wimbldonu. Iako je u poznim teniskim godimana kada dodđe sezona na travi on se vraća u život. Jednostavno, tenis na travi ne zahteva puno fizičkog naprezanja i u skladu sa tim ovi stariji igrači koji imaju dobar servis i volej igru mogu da dođu do izražaja.

U ovom trenutku ova dva igrača su potpuno u egalu ako nas pitate. Verujemo da će servis raditi posao za obojicu, a u takvim okolnostima najbolja opcija je over gemovi.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,75

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.