subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

I sam je izjavio da je daleko od najbolje forme

Drugi meč ujedno i poslednji koji ćemo danas staviti na tiket odigraće Hubert Hurkač i Aleksander Zverev. Zverev je automatski favorit, ali njegove pređašnje igre nisu oduševile te valja probati protiv njega.

Nemac je izjavio da ima privatnih problema koji utiču na njegovu igru. Raskinuo je sa devojkom, otac mu se razboleo, i sve to utiče na njega. Ovo naravno ništa nije čudno, jer on je još uvek mlad teniser i ovakvi padovi su sasvim normalni. Zverev je juče pobedio Ferera i poslao ga u penziju, ali i taj meč je pokazao njegove slabosti kojih ima mnogo.

Njegov današnji protivnik će biti poljski teniser Hubert Hurkač. Hurkač nas je ispoštovao dva puta, kada je pobedio Karbaljes Barenu i juče Puija. Moramo priznati da smo jedno vreme potcenjivali ovog igrača, ali ovaj momak igra tenis života i danas siguno ima čemu da se nada.

Ovaj meč će po nama biti mnogo neizsveniji nego što to kvote prikazuju. Hurkač je pun samopouzdanja, ovi uslovi mu baš prijaju, a posebno ističemo servis koji ga služi veoma dobro.
Veoma je agresivan, tačno zna šta će odigrati i zato ga treba pratiti kada ga ide.

Zverev svakako ništa posebno nije prikazao tokom prethodne 2-3 nedelje. Nemac se muči, sigurno oseća pritisak, jer brani titulu. Ako Hurkača bude služio servis, gemovi će ići veoma brzo što naravno pogoduje overu.

Za prolaz današnje margine potrebno je da jedan set ode u produžetak što je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje