petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

I zvanično je postao deo „Bavaraca“

Ono što je pre nekoliko meseci bilo najavljeno, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu – Aleksander Nubel je novo pojačanje nemačkog prvaka, Bajern Minhena.

23-godišnji čuvar mreže dolazi među „Bavarce“ kao slobodan agent, nakon što mu je istekao ugovor sa dosadašnjim klubom, Šalkeom. Talentovani golman je uspeo prošao lekaraske preglede nakon kojih je potpisao petogodišnji ugovor sa minhenskim velikanom.

„Drago nam je što je Aleksander Nubel postao deo našeg tima. On je imao veliku želju da dođe Bajern Minhen, zbog čega smo mi posebno zadovoljni. Radi se o jednom od najtalentovanijih golmana i verujemo da će upravo u Bajernu nastaviti da napreduje. Dobiće maksimalnu podršku svih nas“, istakao je sportski direktor kluba, Hasan Salihamidžić.

Nubel je tokom predhodnih pet sezona nastupao u dresu Šalkea, ali je odbio novi ugovor koji mu je ponudio klub iz Gelzenkirhena. To je naravno iskoristio minhenski Bajern koji je tako bez obeštećenja doveo dosta kvalitetnog golmana, koji će barem u prvim sezonama biti „rezerva“, ali i imati mnogo toga da nauči od proslavljenog čuvara mreže, Manuela Nojera koji je trenutno neprikosnoven na golu „Bavaraca“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje