četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iako blagi favorit, večeras bez prvog golmana!

Gateshead i Wrexham će se sastati večeras od 20:45 po našem vremenu u okviru 27. kola pete lige Engleske, poznatije po imenu „Vanarama National League“, a jedna bitna informacija vezana je za ovu utakmicu.

Naime, obe ekipe će večeras biti bez nekolicine igrača, ali će domaćini imati nešto bitnije izostanke. Za domaći tim neće igrati Richard Peniket (24/4 – napad), Rees Greenwood (0/0 – napad) i Dan Hanford (28/0 – prvi golman). Prva dva fudbalera jesu upitna, ali prvi golman ekipe sigurno neće nastupiti večeras!

Za goste neće igrati James Jennings (26/3 – odbrana, pod upitnikom), Mark Carrington (23/0 – sredina) i Olly Marx (1/0 – sredina).

S obzirom na to da je veliko pitanje kako će se utakmica odvijati, sami odlučite da li ćete da tipujete da gost postiže gol, ili da gost ne postiže gol, u slučaju da šansu dobije neki drugi golman željan dokazivanja. Stanje na tabeli je takvo da je domaćin an 14. mestu uz skor 9-12-8 i gol razliku 38:31, dok se gost nalazi na 3. mestu uz skor 14-10-6 i gol razliku 35:24. Liga broji ukupno 24 ekipe.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje