petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ibrakadabra prekinuo pakt sa Đavolom

Sve što se u poslednje vreme nagađalo danas je dobilo i svoju zvaničnu potvrdu – Zlatan Ibrahimović napustio je redove engleskog Mančester Junajteda sporazumno raskinuvši ugovor sa upravom kluba.

Dosta se pričalo o tome posebno u poslednjih nekoliko dana, ali ta saga konačno je dobila svoj epilog. Nakon oproštaje poruke koju je 36-godišnji fudbaler okačio na svom instagram profilu usledila je i zvanična potvrda na veb-sajtu “Crvenih Đavola“.

https://www.instagram.com/p/BgoldQCgw86/

“Sjajne stvar takoše imaju svoj kraj i sada je vreme da nastavim dalje nakon dve fantastične sezone u Mančester Junajtedu. Hvala klubu, navijačima, timu, treneru, osoblju i svima koji su bili uz mene tokom ovog dela mog života.“ 

Prema nezvaničnim informacijama, predpostavlja se da će sledeća destinacija švedskom napadaču biti Sjedinjene Američke Države, tačnije ekipa Los Anđeles Galaksija, koja nastupa u prvenstvu te države, popularnoj MLS ligi.

Ibrahimović je dres Mančester Junajteda zadužio tokom leta 2016. godine, a do danas je na ukupno 53 meča postigao 29 golova i 10 asistencija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje