četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Idelan meč za Bautistu Aguta

Drugi ujedno i poslednji meč na koji ćemo mi staviti novac odigraće Španac Roberto Bautista Agut i Amerikanac Tejlor Fric.
Kladionice su stavile 1,40 na pobedu Aguta što je samo po sebi „poklon“, jer je na šljaci Agut za klasu jači igrač.

Kladionice se sigurno vode pobedom Frica nad Agutom u Lionu, ali to je bio turnir pred Rolan Garos i na tom turniru retko ko igra do krajnjih granica.

Košarkaškim rečnikom idelan matchup za Aguta. Fric je igrač čija se igra umnogome zasniva na servisu, a na šljaci retko kad prolazi takva igra tokom celog meča koji se igra na tri dobijena seta. Koliko smo mogli da vidimo do sad, danas je u Parizu oblačno sa mogućom kišom, što dodatno usporava uslove.
U nekim dužim razmenama Agut je bez ikakve dileme jači igrač, jer Fric ima samo forhend, a benekd mu je duplo slabiji. Ima problem sa kretanjem na šljaci, jer je on dete betona i to će se sve videti danas.

Kladionica je postavila hendikep na setove od 1,5. Mi smo iskreno očekivali da će biti -2,5 što bi izbegli. Ipak, na hendikep 1,5 Agut ima fore da izgubi jedan set što je realno, ali da izgubi dva seta taj scenario nam je baš nerealan.

Predlog za klađenje: Hendikep setovi Agut -1,5 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje