subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iga Švjontek – Karolina Pliškova – Najava finala u Rimu

Veliko finale WTA turnira u Rimu donosi duel između Poljakinje Ige Švjontek i Čehinje Karoline Pliškove. Prema kladionicama favorit za osvajanje titule je Iga Švjontek, čija se pobeda plaća kvotom 1,35. Margina za gemove je postavljena na 20,5.

Jako jako sumnjiva kvota na pobedu Švjontek. Sve je to u redu, ona je mlada, ona je talentovana, ona je šampionka Rolan Garosa, ali staviti ovu kvotu na njenu pobedu protiv top 10 teniserke to stvarno bode oči.

Ova kvota prosto nema pokriće. Švojntek možda jeste stigla do finala, ali daleko od toga da je blistala. U uvodnim rundama turnira malo je falilo da ispadne, ali je pronalazila put do pobede.

Na sve to treba dodati da je mlada Poljakinja juče odigrala dva meča zbog problema sa padavinama. U prvom meču je savladala Elinu Svitolinu prilično lako, ali onaj drugi meč protiv Kori Gof je bio baš tesan iako je dobila sa 2:0. Zaista ima mnogo stvari koje se prosto ne poklapaju sa ovom kvotom i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Sa druge strane, Pliškova je do finala stigla nekako nečujno. Dobijala je neke sjajne teniserke koje su bile u naletu. Korpulentna Čehinja ima mnogo više iskustva u ovakvim mečevima i generalno voli Rim, jer kada god igra tamo stigne daleko.

Svaka opcija na Karolinu Pliškovu je value bet u našim očima, jer ponavljamo ova kvota na Švjontek nema pokriće. Mi smo se odlučili za opiciju da Pliškova osvaja seta, što se plaća kvotom 1,80.

Predlog za klađenje: Pliškova osvaja set 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje