sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iglsi trejdovali Erca u Kardinalse!

Filadelfija Iglsi trejdovali su tajt enda Zaka Erca u Arizona Kardinalse. U zamenu za Erca Filadelfija je dobila kornerbeka Taja Govana i pika pete runde na draftu 2022. godine.

Arizoni je bio neophdan tajt end, jer se prošlog vikenda njihov prvi tajt end Majk Vilijams povredio. Vilijams je pokidao prednje ukršene ligamente, i za njega je sezona gotova.

Rastanak Filadelfije i Erca je bio očekivan, jer odnosi dveju strana nisu bili najbolji u poslednje vreme. Problemi su se pojavili zbog novog ugovora koji je Erc tražio, ali Filadelfija nije razmišljala u tom smeru.

Kardinalsi su čini se odradili sjajan posao, jer Erc spada među bolje igrače na njegovoj poziciji. Osim što je odlična hvatačka opcija Erc je sjajan u blokiranju i sigurno će ga koristiti na pravi način.

Erc je tokom cele karijere igrao samo za Filadelfiju. U svom mandatu koji je trajao 8 godina, Erc je uhvatio 579 pasova za 6,267 jardi i 38 tačdaunova. Ostaće i upamćen po tome što je postigao pobedonosni tačdaun u Superboulu protiv Nju Inglanda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje