petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Igraju loše, ali danas imaju priliku za pobedu!

Od 2h posle ponoći u Teksasu će se sastati ekipe San Antonio Spursa i Cleveland Cavaliersa.

Izrazitog favorita u meču nema, mada kladionice daju blagu prednost domaćinu gde nude kvotu 1.90. Ne očekuje se da meč bude na mnogo poena, iako su Cavsi bušni po svim šavovima.

Da je u ovom meču kojim slučajem zaigrao i Kawhi Leonard, ne bi bilo spora gde bismo stavili naš novac, ali ovako njegovim izostankom i neigranjem iskusnog Pau Gasola ne vidimo Spurse kao favorite, već dominnatno, pre svega zbog motiva naginjemo ka gostujućoj strani.

U ekipi Cavsa definitivno nešto ne štima, nije to samo odbrana, nego i hemija u ekipi. Navodi se da je par igrača optužilo Kevin Love-a da je namerno napustio utakmicu u subotu i da je iscenirao kako mu nije dobro. Da li je ovo istina ili ne, verovatno nikada nećemo saznati. Takođe, ni relacija LeBron James – Tyrone Lue ne funkcioniše baš najbolje sudeći po poslednjim komentarima Kinga gde je rekao da ne zna šta će biti sa Lueom.

Istina je da je u poslednjih 6 utakmica, ekipa Clevelanda slavila samo 1x, ali mi im danas dajemo prednost pre svega zbog motivacije, jer smatramo da će dati sve od sebe, dok je za ekipu Greg Popovića ovo samo još meč u nizu u okviru regularne sezone.


Alternativno u zavisnosti od informacije, odigrajte P. Millsa ukoliko ne nastupi Tony Parker.


 

Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje