Advertisement

U terminu od 20 časova, očekuje nas utakmica 9. kola  „LaLige2“, u kojoj će se sastati Gimnastic i Granada!

Gimnastic se trenutno nalazi na niskom 21. mestu na tabeli sa tek 5 osvojena boda i gol razlikom 5:12. Nakon sedam odigranih utakmica, zabeležili su (jednu pobedu, dva remija i četiri poraza). Pred svojim navijačima, Gimnastic je do sada odigrao tri meča, a uspeli su da ostvare (jednu pobedu i dva poraza).

Granada se trenutno nalazi na 6. mestu na tabeli, sa 13 osvojenih bodova i gol razlikom 13:9. Posle osam odigranih kola, uspeli su da ostvare (tri pobede, četiri remija i jedan poraz). Na strani, Granada je do sada odigrala četiri meča, a zabeležili su (jednu pobedu, dva remija i jedan poraz).

08.05.11 LL2 Gimnastic Granada 0 : 3
12.12.10 LL2 Granada Gimnastic 6 : 1

Kada je reč o međusobnim susretima, može se istaći da ova dva tima igraju jako efikasne mečeve! Naime, na prethodna dva odigrana duela, oba puta viđena su tri ili više gola na meču!

Ukoliko mislite da i ovaj meč može biti efikasan, kladionica Maxbet nudi odličnu kvotu na tip 3+ u visini od 2,15. Srećno!

NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here