sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Imamo li ,,saradnju“ u Hrvatskoj, uz tačan rezultat?

U okviru 2.HNL lige se od 16 i 30 časova sastaju ekipe Dinamo Zagreb 2 i Dugopolje, a meč se igra u okviru 24.kola.

Druga ekipa Dinamo Zagreba, nalazi se na 6.mestu sa skorom 8-10-5 i gol razlikom 29:23. Na domaćem terenu imaju skor 5-5-2 i gol razliku 19:14.

Dugopolje se nalazi na 7.mestu sa 2 boda manje od današnjeg rivala, i skorom 9-5-9 i gol razlikom 25:23. Na gostovanjima imaju skor 1-3-8 i gol razliku 8:17.

Ono što je najinteresantnije su međusobni mečevi ovih rivala, odigrali su i 5 u dosadašnjoj istoriji, i skor je 3-0-2 u korist Dinamo Zagreba 2, svi mečevi završeni su identičnim rezultatom 1:0. U prošloj sezoni 2015/16 dve meča dobio je Dinamo, dok je jedan meč dobilo Dugopolje, ove sezone skor je po jedna pobeda za oba rivala.

Dosadašnji međusobni mečevi i prolazne kvote tada!

Ukoliko pratimo tradiciju, u današnjem meču bi trebala da slavi ekipa Dugopolja, na čiju pobedu kladionice nude kvotu od 5,00 do 5,50. Tačan rezultat na meču od 0:1 plaća se kvotom  13,97


Naše mišljenje bazirano je isključivo na statističkim podacima kojima raspolažemo i unapred se ograđujemo od promašaja na ovom meču. Srećno ukoliko odlučite da ispratite ovaj interesantan niz.

Povezani članci

4 Komentari

      • Naš verni pratilac Zoran, poslao nam je još neke zanimljive informacije vezane za ovaj meč, a mi ćemo ih ovde podeliti sa vama: Matel, Pavičić, Knežević, Soudani, Machado, Olmo i Guilherme bili su u kadru Dinama II u subotu protiv davljenika Lučkog, no nisu se baš uklopili i utakmica je završila 1:1.

        Budući da prvoj momčadi Modrih u subotu slijedi dvoboj s Osijekom, sigurno je da pomoć neće stići u tolikom broju. No s obzirom na učinak, možda je za trenera Marija Cvitanovića i bolje da je tsamopouzdanja nakon remija s ojačanim

        Problem Cvitanovića je što ne može računati na niz mladih nogometaša koji su bili na kvalifikacijama za Euro do 19 godina i stoga je Dinamo II jako oslabljen. Ono što je za njih dobro jest što nemaju rezultatski imperativ.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje