subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Imamo najveći transfer ove zime!

Januarski prelazni rok je na pri samom kraju, a mi smo sada dobili i najveći transfer ove zime – Dušan Vlahović je zvanično postao novi fudbaler Juventusa!

22-godišnji napadač je pristigao u redove torinskog kluba za sumu od 70 miliona eura (koja će biti isplaćena u tri jednake rate) plus bonusi u visini od 10 miliona eura iz ekipe, Fiorentine.

Srpski reprezentativac je sa upravom „Stare Dame“ potpisao ugovor do leta 2026. godine i nosiće dres sa brojem 7. Sjajni golgeter će imati godišnja primanja u visini od 7 miliona eura, čime je postao jedan od najplaćenijih igrača u Italiji.

 

„Veoma sam srećan sam što sam ovde, divno je imati ovako poseban rođendan. Ponosan sam što sam deo ovog kluba. Juventus predstavlja ponos, tradiciju, poroducu. Voleo bih da nastavim istim putem i da u klubu budu ponosni. Iznad svakog cilja moraš da staviš tim na prvom mestu, na raspolaganju sam treneru i svojim saigračima. Trudiću se da pomognem koliko mogu“, rekao je Vlahović koji je ujedno danas i proslavio svoj 22. rođendan.

Vlahović je „ponikao“ u Partizanu (kojem pripada oko 2 miliona eura od ovog transfera) u kojem je nakon dve sezone u prvom timu, realizovao prelazak u Fiorentinu.

Reprezentivac Srbije posebno kvaliteno igrao u poslednje dve godine u dresu „Viole“, te je privukao pažnju brojnih evropskih klubova – Atletiko Madrid, Totenhem, Arsenal, ali je na kraju jedan od najboljih mladih fudbalera odlučio da karijeru nastavi u redovima italijanskog velikana – Juventusa.

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje