petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels: Kolšrajber iznenadio Đokovića

Nemački teniser Filip Kolšrajber napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem delu mastersa u Indijan Velsu. On je u okviru treće runde bio bolji od prvog igrača sveta Novaka Đokovića. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:4 6:4.

Nije danas Đoković igrao svoj najbolji tenis, ali to je zasluga Filipa Kolšrajbera koji je igrao hrabro i odvažno. Iako je na startu meča Đoković konstantno pritiskao servis Kolšrajbera, Nemac je uvek imao rešenje. To mu je naravno dalo samopouzdanje, a gotovo sve razmene su zavisile od njega. Prvi set je rešio jedan brejk koji napravio Nemac.

U nastavku duela Kolšrajber je bio mnogo bolji. Ni lomljenje reketa nije pomoglo Novaku Đokoviću da pronađe svoju igru. Kolšrajber je nastavio tamo gde je stao, i svojom agresivnom igrom veoma lako stigao do dva brejka prednosti. Đoković je uspeo da vrati jedan, ali zaostatak je bio prevelik i igra Kolšrajbera previše dobra da bi Đoković uspeo da preokrene set u svoju korist.

Apsolutno zaslužena pobeda Kolšrajbera koji je pobedio Đokovića prvi put od 2009. godine i Rolan Garosa kada je Nemac slavio sa 3-0.

Za plasman u četvrtfinale Kolšrajber će igrati protiv Francuza Gaela Monfisa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje