subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels: Medvedev je arhiviran, Krajinović je u osmini finala

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu pobedom nad ruskim teniserom Danilom Medvedevom. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3 6:2.

Krajinović je odigrao još jedan sjajan meč i pokazao da se nalazi u veoma dobroj formi. Ni danas nije bilo trzavica ni oscilacija kojim je Krajinović sklon, a meč je odigran perfektno od početka pa do samog kraja.

Ključ ovog meča je treći gem prvog seta. U tom gemu je Krajinović spasio nekoliko brejk lopti, a sve to tada je igrao u grču. Kada je uspeo da pregrmi taj težak gem, Krajinović se opustio i zaigrao mnogo bolje. Počeo je mnogo bolje da udara lopticu i igra je zavisila mnogo više od njegovih udaraca.

Rezultat te agresivne igre je brejk u osmom gemu koji je prelomio meč. Krajinović je nakon toga rutinski odservirao za vođstvo od 1-0.

U tim trenucima igra mladog Rusa se potpuno raspala. Krajinović je sve to znalački iskoristio, i već na startu drugog seta napravio brejk koji je potpuno prelomio meč. Govor tela Medvedeva nije davao naznake da mladi Rus može do preokreta. Krajinović je kontrolisao meč i sa još jednim brejkom rutinski priveo meč kraju.

Za plasman u četvrfinale Krajinović će igrati protiv boljeg iz duela Nadal/Švarcman.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje