petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels: Olga Danilović ispala na startu kvalifikacija

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za masters u Indijan Velsu. Ona je u okviru meča prve runde poražena od Belgijanke Isalin Bonaventur rezultatom 2:1, po setovima 6:8 (8:10) 6:4 6:4.

Kao i svaki Olgin meč, i ovaj je bio pun preokreta i neizvesnosti. Olga Danilović je ušla loše u meč i već na startu imala zaostatak od jednog brejka. Ipak, veoma brzo je uspela da se konsoliduje i izjednači, a prvi set je na kraju otišao u taj brejk. Malo je falilo da Olga izgubi dobijeno, jer je imala 6:3, ali na njenu sreću uspela je taj brejk da osvoji sa 10:8.

Nastavak duela donosi bolju igre Danilovićeve, ali ne u kontinuitetu. Ovog puta su se uloge zamenile, jer je Olga prva došla do brejka, ali nije uspela da ga potvrdi. Bonaventur se vratila veoma brzo i kaznile te neiskorišćene šanse mlade Srpkinje i dovela meč u potpuni egal.

U trećem setu videli smo maltene identičan scenario kao u prethodnom. Danilovićeva je povela sa 3:1 i imala 40:15 na servisu, ali nije uspela da potvrdi brejk. Belgijska teniserka je to iskoristila, preuzela kontrolu nad mečom, te povela sa 5:3. Ipak, ni tu nije bio kraj, jer je Olga Danilović imala dve šanse da se vrati u meč, ali nije uspela.

Bonaventur će se u drugom, poslednjem kolu kvalifikacija za glavni žreb Indijan Velsa boriti sa talentovanom Poljakinjom Igom Švjontek.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje