petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels: Predlozi za klađenje

Da rezimiramo prethodni dubl tiket koji na žalost nije prošao. Lukaš Rosol je igrao fenomenalno sve do trenutka kada je trebao da servira za set. U tom trenutku se isključio i rešio da ne igra više. I pored toga imao je još sijaset šansi da se vrati, ali džaba.

Šta tek reći o Kecmanoviću koji je u trećem setu tri puta imao brejk prednosti, i nijednom nije uspeo da ga potvrdi? Na sve to napravio je brejk u 11. gemu i posle opet izgubio servis. Naravno, kazna je usledila u taj brejku i doživeo je poraz.

No, sve je to klađenje to je tenis i što se pre naviknemo biće bolje. Tipovi su bili na mestu, ali sreća je ta koja nam je okrenula leđa. Iz tog razloga smo preskočili jučerašnju ponudu, ali idemo danas da nadoknadimo.


21:30 Haime Munar – Aleksej Popirin / 2 1,85

Igrali smo protiv Popirina u kvalifikacijama, ali eto on je uspeo da pobedi Rosola. U tom meču ovaj momak jeste pokazao određene slabosti, ali i vrline. Posebno ističemo psihološki momenat koji je za tako mladog igrača nije svojstven. Uglavnom je izlazio kao pobednik u teškim trenucima, i zato je on u glavnom žrebu, a Rosol nije.

Njegov današnji protivnik je najveća zvezda Nadalove teniske akademije Haime Munar. Klasičan šljakaš koji svoju sreću traži na najsporijoj podlozi. Ima sve predispozicije za dobre rezultate na šljaci, ali ne i na betonu. Ono na šta mi igramo jeste stroga defanziva Munara. To na betonu ne prolazi čak i na ovom najsporijem u Indijan Velsu. Munar je veoma defanzivno nastrojen, veoma retko napada i to će mu se obiti o glavu. Servis mu je takođe slaba tačka i mišljenja smo da bi to Popirin mogao da eksploatiše.

Bilo kako bilo kvote jesu egal, ali ima mnogo stvari koje idu na ruku Australijancu i zato večeras igramo na njega.

Pored pomenutog singla pokušaćemo i sa još jednim dublom, a parovi su sledeći:

21:30 Haime Munar – Aleksej Popirin / Popirin osvaja set 1,35
23:00 Tatjana Marija – Ešli Barti / 0-2 1,47

Ukupna kvota na ova dva para 1,98

Što se prvog para tiče sve smo objasnili u analizi za singl. Zaista bi bilo veliko iznenađenje kada bi Munar dobio 2-0.

Drugi par je sa ženskog dela turnira, a igra jedna od boljih igračica na svetu. To je svakako Ešli Barti koja je veoma zahvalna za klađenje. Posebno sam se kod nje dopada činjenica da slabije teniserke od sebe dobija bez ikavog problema. Barti nije igrala od Melburna, što znači da je spremna i realno je da dobije ovo sa 2-0.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje