Advertisement
MaxBet

Indijanapoli Koltsi će na svom stadionu od 19:00 dočekati divizione rivale Tenesi Tajntanse. Posle devet odigrnaih kola Koltsi su na skoru 4-5, a Tajtansi na 5-4. Sam skor govori koliko je ovo bitan meč i za jedne i za druge, jer ko pobedi ostaje u igri za plej of.

                                                    Indijanapoli Koltsi:

Indijanapolis Koltsi igraju zaista korektno ovu sezonu. Mi smo iskreno govoreći bili skeptični povodom njihovih igara, jer njihov QB Endi Lak se ove sezone vratio fudbalu posle dve godine dana pauze zbog povrede ramena. Ta povreda ramena je bila veoma teška za Laka pošto je to rame ruke kojom baca loptu. Ipak, Lak je pokazao da je dovoljno psihološki jak da sve to ostavi iza sebe, i ove sezone igra veoma dobro.

Endru Lak je prebacio 2472 jarde uz 246/371 kompletiranih pasova. Koltsi su svesni da im je on sve pa ga u skladu sa tim dobro čuvaju. Lak je sekovan samo 10 puta na ovih 9 utakmica i po tom parametru Koltsi su u samom vrhu lige.

Ako gledamo napad Koltsa on je veoma produktivan i efikasan, a to potvrđuje statistika koja kaže da su Koltsi na poslednjih 5 utakmica redom postizali 29, 42, 37, 34 i 24.

Lak je najzaslužniji za ovako dobre brojke, jer spada u elitne QB, a sada kada su blizu WILD CARD zone verujemo da će ići na sve, ili ništa.

Povrede i izostanci:

FS: Malik Fuker – povreda kuka, neće igrati
TE: Erik Svup – povreda kolena, neće igrati
TE: Rajan Hjuit – povreda zglova, neće igrati
DB. D.J. Kilings – povreda zgloba, neće igrati
T: Džoi Haeg – povreda zgloba, neće igrati
DE: Kerol Filips – povreda prepone, neće igrati
CB: Nejt Hairston – povreda zgloba, neće igrati
DE: Džihad Vard – povreda zgloba, neće igrati
WR: Dion Kejn – povreda kolena, neće igrati
WR: Markus Džonson – povreda zgloba, neće igrati
DB: Matijas Farli – povreda ramena, neće igrati
G: Mat Slauson – povreda leđa, neće igrati
T: Džamarkus Veb – povreda zadnje lože, neće igrati
TE: Ros Travis – povreda kolena, neće igrati
DB: Ronald Martin – povreda ramena, neće igrati
WR: Džejms Vrajt – povreda kolena neće igrati


                                                       Tenesi Tajtansi:

Tajtansi su u prethodnom kolu pobedili ni manje ni više nego Toma Brejdija i Nju Ingland Petriotse. Odbrana je radila fenomenalan posao, jer je konstantno vršila pritisak na Bredija koji nikako nije uspeo da pronađe svoje hvatače. Zaista se ne sećamo kada je Nju Ingland bio ispod 20 poena, ali eto Tenesiju je to prošlo za rukom.

Za Tenesi se može reći da je to ekipa koja je sušta suprotnost u odnosu na Koltse. Njihova igra se bazira pre svega na veoma jakoj odbrani koja vrlo dobro napada protivničkog QB, a QB Tenesija Markus Mariota se ne može svrstati među najbolje. Tenesi ima problema sa napadom, i oni imaju problem kada se sastanu sa ekipama koje igraju na poen više. Zato je pobeda nad Patriotama bila iznenađenje, jer su Patriote jedan od najjačih napada u ligi. Napad Koltsa možda nije toliko moćan kao napad Nju Inglanda, ali će sigurno naterati odbrani Tenesija na velike muke.

Što se forme tiče Tenesi je vezao dve pobede, ali i pored toga im se ne može verovati. To je ekipa koja igra u serijama i nikada ne znate u kakvom će raspoloženju izaći.

Povrede i izostanci:

WR: Tajvon Tejlor – povreda stopala, neće igrati
WR: Taž Šarp – povreda zgloba, upitan za ovaj meč
RB: Dejvid Fulen – povreda kolena, neće igrati
G: Kvinton Spejn – povreda zgloba, upitan za ovaj meč
T: Kevin Pampli – neće igrati
TE: Dilejni Voker – povreda zgloba, neće igrati
P: Ostin Bernard – povreda kolena, neće igrati
LB: Nejt Palmer – povreda noge, neće igrati
CB: Taj Smit – neće igrati
DB: Džonatan Siprien – povreda kolena, neće igrati


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Za nas su Koltsi ovde favoriti iz mnogo razloga. Jedan od njih se tiče samog Endrua Laka koji nikada nije izgubio meč protiv Tenesija iz devet utakmica.

Mi ovde igramo na napadačku ekipu, a to je svakako ekipa Koltsa. Mišljenja smo da Tenesi ne može dva puta da ponovi onako brutalnu partiju kada je odbrana u pitanju. Koltsi postižu mnogo više poena od Tenesija i u igri na poen više Tenesi po nama nema šanse. Problem za Koltse bi mogla biti nešto slabija odbrana, ali kada napad radi kako radi onda nema zime.

Lak je elitni QB, a uloga QB u ovakvim mečevima može biti presudna. Verujemo da će znati kako da motiviše svoje hvatače i trkače za ovaj meč i da će uspeti da odvede svoj tim do velike pobede.

Predlog 1: Pobeda Koltsa 1,75 Maxbet
Predlog 2: Koltsi više od 24,5 1,85 Maxbet

Napominjemo samo da je ovo naš predlog koji apsolutno nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost. Od svakog eventalnog pada se ograđujemo.

Sportske novosti

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.