Advertisement

Ekipa Indijanapolis Koltsa u poslednje vreme igra nešto lošije od očekivanog, a glavni krivac za to su povrede ključnih igrača. Kao i svake godine južna divizija AFC-a sa sobom donosi dramu, a izuzetak nije ni ova godina. U ovom trenutku Indijanapolis Koltsi, Hjuston Teksansi i Tenesi Tajntansi su na skoru 6-5, i legitimni su kandidati za prvaka divizije.

Koltsi danas igraju protiv Tenesija, dakle radi se o divizijskom derbiju i direktnom duelu za plej of. Glavni trener Koltsa Frenk Rajh ima velikih problema sa povređenim igračima, posebno u napadu. Koltsi danas neće moći da računaju na T.Y. Hiltona zbog povrede lista, Marlona Meka zbog povrede ruke, i Erika Ibrona zbog povrede zgloba.

– T.Y. Hilton je prvi hvatač tima sa 35 uhvaćenih lopti za 378 jardi i 5 tačdaunova.

– Marlon Mek je prvi trkač tima koji je ove sezone istrčao 862 jarda i postigao 4 tačdauna.

– Erik Ibron je prva opcija kada su tajtendovi u pitanju. Ove sezone je imao 31 hvatanje za 375 jardi i 3 tačdauna.

Pomenuta trojica čine okosnicu napada Indijanapolisa, i bez njih ovaj tim je za 50% slabiji. Koltsima će vraški biti teško da dobiju danas, a na ruku im ne ide činjenica što su Tajtansi u naletu sa četiri pobede iz poslednjih pet mečeva.


Fotografija preuzeta sa linka: https://www.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2019/09/14/13-things-watch-colts-titans-matchup/2289152001/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here