četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

INFO: Tradicija na strani domaćina, a gosti sa drugim golmanom

Od 18h na stadionu San Siro sastaće se AC Milano i Caglari u okviru 19. kola Serie A.

Gosti iz Kaljarija biće bez prvog golmana, iskusnog Marca Storaria. Marco Storari je branio na 15 utakmica Serie A, a njega će među stativama zameniti brazilac Rafael.

Da li je u pitanju loša defanzivna linija Kaljarija, ili pak golman Rafael, ali statistika kaže da je on primio 6 golova kada se našao među stativama u 3 utakmice. U utakmici gde je Storari dobio crveni karton, ušao je u igru i dobio primio gol od Bolonje, sledeću utakmicu je startovao i uspeo da sačuva mrežu protiv Atalante. Protiv Crotone-a je primio jedan gol, a u poslednjem meču odigranom primio je čak 3 gola protiv Sassuola.

Ekipa AC Milana kod kuće ne zna za poraz od strane Kaljarija već 13 mečeva. Poslednji put su remizirali 1999., ostalih 12 mečeva Milan je lako pobeđivao neretko sa po 3 ili čak i 4 gola u mreži gostiju. Prošle sezone su ostvarili pobedu 3-1.

Milano kod kuće igra dobro ove sezone, imaju 6 pobeda i 2 remija uz 1 poraz. Dva nerešena ishoda desila su se u poslednje 3 utakmice, jedan u derbiju protiv Intera i jedan kiks protiv Atalante.

Uz dobru formu i tradiciju, realna opcija za kladioničare je pobeda domaćin uz najmanje 2 postignuta gola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje