petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (16. oktobar)

Nakon vikenda u okviru kog nismo objavljivali naš svakodnevni članak, vraćamo se na staru putanju, a nadamo se da danas uz pomoć statistike možemo do profita, kao što smo u toj nameri uspevali u proteklom periodu. Želimo vam puno sreće danas!

VBA je neporažen na poslednjih 8 gostujućih utakmica protiv Lestera, računajući sva takmičenja. Hoće li uspeti da ostane neporažen i večeras?

U ovom trenutku, Las Palmas beleži katastrofalnu formu, te je poražen na 10 od poslednjih 12 ligaških susreta. Da li to večeras ide u korist Selti iz Viga, ili ne?

Italijanski prvoligaš, Benevento, poražen je na poslednjih 7 utakmica u okviru prve lige Italije. Da li mu se ista sudbina smeši i na susretu sa Veronom, koji će se odigrati večeras?

Interesantno je da smo najmanje tri gola videli na poslednjih 6 utakmica Bursaspor-a u okviru prve lige Turske. Da li će Osmanlispor na gostovanju prisustvovati goleadi?

Najviše dva pogotka viđena su na 7 od poslednjih 8 utakmica Amkara u okviru ruskog šampionata. Hoće li golovi izostati i na današnjem susretu protiv Tosna?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje