petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (22. oktobar)

Za danas smo izdvojili par utakmica koje se igraju u večernjim časovima, a nadamo se da će vam statistika na koju smo se oslonili biti od pomoći. Pažljivo tipujte, želimo vam puno sreće!

Real Madrid je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Eibara. Pored toga, Eibar je primio najmanje 3 gola a poslednja 3 gostujuća susreta u okviru prvenstva, a uz to je ostao bez postignutog pogotka na 5 od poslednjih 7 ligaških susreta. Kakav scenario očekujete večeras?

Najmanje tri gola viđena su na poslednjih 7 ligaških utakmica Lacija. Hoće li golova biti i večeras protiv Kaljarija koji je u katastrofalnoj formi?

PSŽ je postigao najmanje 4 gola na poslednja 3 gostujuća susreta protiv Marseja. Znači li to da će Parižani moći makar do četiri pogotka i večeras, ili biste bili zadovoljni i da postignu svega 2 ili 3?

Najviše dva gola viđena su na poslednje tri utakmice Sportinga iz Lisabona u okviru prve lige Portugala. Uz to, Sporting je neporažen na poslednjih 9 ligaških susreta. Da li je tip „1X&0-2“ idealan za večeras protiv Chaves-a?

Tip „0-2“ bio je dobitan na 8 od poslednjih 10 utakmica brazilskog Šapekoense-a pred svojim navijačima. Hoće li biti prolazan i večeras protiv Fluminense-a?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje