utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (1. april)

Na red je došao i vikend, ali ovog puta neće nastupati reprezentacije već ćemo uživati uz ogroman broj mečeva širom Evrope i sveta, a mi smo tim povodom izdvojili najinteresantnije statističke podatke sa utakmica širom Evrope, te se nadamo da će vam baš ti podaci pomoći pri sastavljanju vaših tiketa danas. Pažljivo birajte, srećno!

Najviše 2 gola viđeno je na 9 od poslednjih 11 utakmica Mančester Junajteda na svom stadionu u okviru engleske Premijer lige. Koliko golova nas očekuje danas na utakmici sa VBA?

Everton trenutno igra fenomenalno, a fudbaleri istoimene ekipe su neporaženi na 11 od poslednjih 12 utakmica u okviru prvenstva. Hoće li odoleti i Liverpulu danas?

Na 9 od poslednjih 11 utakmica između Barnlija i Totenhema (računajući sva takmičenja) viđeno je barem 3 gola za 90 minuta igre. Hoćemo li i danas moći da naplatimo tip 3+?

Sanderlend nije postigao gol na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Da li se ta loša serija prekida protiv Votforda danas?

Najmanje 3 gola viđeno je na 8 od poslednjih 10 utakmica Lestera pred svojim navijačima u okviru prve lige Engleske. Hoće li Lester i Stouk biti „raspoloženi“ danas?

Čelsi je slavio na 19 od poslednja 22 susreta u okviru prvenstva, a tip 3+ mogao je da se naplati na 11 od poslednjih 13 utakmica istoimene ekipe pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Da li je 1&3+ idealna kombinacija protiv Kristal Palasa?

Najmanje 3 gola viđeno je na 8 od poslednjih 9 utakmica Vest Hema u okviru engleske Premijer lige. Hoće li Hal i Vest Hem danas biti efikasni?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica između Sautemptona i Bornmuta, fudbaleri Sautemptona su odneli pobedu (računajući sva takmičenja). Hoće li slaviti i danas?

Na 10 od poslednjih 12 utakmica Viljareala u okviru španske La Lige viđeno je najviše 2 gola za 90 minuta igre. Hoće li danas protiv Eibara takođe nedostajati golova?

Fudbaleri Osasune primili su najmanje 2 gola na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru španskog prvenstva. Hoće li Atletik Bilbao uspeti da dođe do ta dva gola danas?

Tip 0-2 bio je prolazan na 12 od poslednjih 15 utakmica španskog Leganesa u okviru prve lige Španije. Koliko golova očekujete na susretu Real Sosijedada i Leganesa danas?

Malaga nije slavila na 14 od poslednjih 15 utakmica u okviru prvenstva. Hoće li Atletiko Madrid rutinski doći do pobede protiv ekipe koja nije u fantastičnoj formi?

Italijanski Sasuolo na svom terenu u poslednje vreme ne igra najbolje, te je ovaj prvoligaš poražen na poslednja 4 meča na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Hoće li ih i Lacio pobediti?

Francuski Dižon je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom gubio na kraju utakmice na 6 od poslednjih 8 susreta u okviru prve lige Francuske. Hoće li Marsej danas slaviti iz iksa?

Bastija ima neverovatan niz na svom terenu, gde je igrala nerešeno na 8 od poslednjih 10 utakmica u okviru francuske „Ligue 1“. Hoće li sa Lilom podeliti bodove danas?

Nemački Verder iz Bremena je slavio na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica protiv Frajburga u okviru svih takmičenja. Kakve im šanse dajete danas?

Rio Ave je poražen na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li ih fudbaleri Boaviste pobediti, ili će gosti uspeti da dođu do bodova?

U komentaru možete da napišete šta je vama zapalo za oko danas! Ukoliko imate neku informaciju, slobodno je podelite sa nama!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje