četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 1. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:30 Cagliari – Inter (Italija – Serie A)
Inter je vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na poslednje 4 utakmice protiv Kaljarija, dok je na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Kaljarija uspeo da slavi, bez obzira na to koji je ishod bio na poluvremenu. Hoće li i večeras?

20:45 Leeds – West Brom (Engleska – Championship)
VBA je uspeo da slavi na 8 od poslednjih 9 ligaških utakmica na strani, a večeras gostuje Lidsu koji je glavni kandidat za promociju u najelitniji rang engleskog fudbala. Kakav fudbal večeras očekujete i mislite li da će VBA nastaviti sa sjajnim partijama u možda čak i derbiju kola?

23:00 San Lorenzo – Argentinos Jrs (Argentina – Superliga)
San Lorenco je igrao nerešeno na poslednja 4 ligaška susreta na svom stadionu, a uz to, tip „0-2“ je mogao da se naplati na 11 od poslednjih 13 ligaških susreta Argentinos Juniorsa na strani. Hoće li se neki od pomenuta dva tipa moći naplatiti večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje