četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (1. mart)

Došli smo i do marta, a iza nas je šezdesetak ovogodišnjih rubrika, te se nadamo da smo vam prethodnim člancima koliko toliko pomogli oko sastavljanja vaših tiketa.

Tip 0-2 bio je prolazan na 11 od poslednjih 13 gostujućih utakmica Viljareala u okviru prve lige Španije. Hoće li biti prolazan i danas?

Barselona je vodila na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju na 9 od poslednjih 11 utakmica protiv Sporting Hihona u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas rutinski pobediti istoimenu ekipu?

Real Madrid je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na 6 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru španske La Lige. Kakva ih utakmica očekuje sa Las Palmasom?

Selta je u fantastičnom nizu, gde su fudbaleri istoimene ekipe uspeli da trijumfuju na 8 od poslednjih 9 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Španije. Hoće li uspeti da dođu do pobede i danas?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica Alavesa u okviru prve lige Španije. Hoće li moći i danas?

Francuski Nant nije primio gol na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Bastije u okviru svih takmičenja. Može li Bastija da dođe do pogotka danas?

Lacio je neporažen na 10 od poslednjih 11 utakmica u okviru kupa Italije. Može li Roma da im stane na put?

Srećno danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje