petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (10. april)

Kladioničari su se po koji put u nizu uverili u to kako vikend brzo prođe, a kako bi im ponedeljak prošao u što boljem raspoloženju pobrinuli smo se pronalaženjem određenog broja interesantnih statističkih podataka vezanih za današnje mečeve. Urednički tim vam želi puno sreće danas!

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 8 gostujućih utakmica Arsenala u okviru prvenstva. Hoće li moći i večeras na utakmici sa Kristal Palasom?

Na 7 od poslednjih 8 utakmica između Real Sosijedada i Sporting Hihona u okviru svih takmičenja mogao je da se naplati tip 3+. Hoće li moći i danas?

Portugalski Maritimo je neporažen na poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Uz to, Chaves nije uspeo da dođe do pobede na poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru prvenstva.

Fudbaleri Tomska nisu uspeli da postignu pogodak na 9 od poslednjih 11 utakmica u okviru Premijer lige Rusije. Hoće li postići gol protiv Rubina?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 11 od poslednjih 12 utakmica Urala pred svojim navijačima u okviru prve lige Rusije. Da li će moći i danas protiv Orenburga?

Tip 3+ bio je dobitan na 5 od poslednjih 6 utakmica norveškog Brann-a u okviru norveškog prvenstva. Hoće li moći da se naplati i danas na utakmici protiv Kristiansunda?

Šta vi tipujete kada je ponuda slabija?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje