Advertisement

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


17:00 Manchester City – Chelsea (Engleska – Premier League)
Mančester Siti je postigao najmanje 2 gola na poslednjih 14 prvenstvenih susreta na svom stadionu, dok je uspeo da slavi na 13 od poslednjih 14 utakmica u okviru prvenstva, takođe na svom terenu. Da li Čelsi ima šansi da dođe do boda?

20:00 Feirense – Sporting CP (Portugal – Primeira Liga)
Feiense nije uspeo da pobedi na poslednjih 18 utakmica u okviru prvenstva, dok je Sporting slavio na 8 od poslednjih 9 utakmica protiv Feirensea. Znači li to da će i večeras bez mnogo problema doći do pobede?

20:30 AC Milan – Cagliari (Italija – Serie A)
Milan je slavio na poslednjih 13 utakmica na svom stadionu protiv Kaljarija, dok je vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na 7 od poslednjih 8 utakmica protiv svog večerašnjeg rivala. Hoće li se tradicija opet ponoviti?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.