petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 10. februar 2021.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:30 Swansea – Manchester City (Engleska – FA Cup)
Mančester Siti je slavio na 12 od poslednjih 13 utakmica u okviru engleskog „FA Cup-a“. „Građani“ jesu favoriti, što kvote i pokazuju, a ostaje nam da vidimo hoće li nastaviti ovaj niz.

21:00 St. Mirren – Celtic (Škotska – Premiership)
Seltik je neporažen čak 66 puta na poslednja 72 ligaška susreta. Dakle, neporaženi su na gotovo 92% susreta u prvenstvu, a večeras gostuju St Mirren-u. Nadamo se da mogu da poboljšaju ovaj procenat, a golova ne bi trebalo da nedostaje, ako je verovati formi i tradiciji.

21:05 Caen – Paris SG (Francuska – Coupe de France)
Parižani su definitivno favoriti večeras protiv Kaena, a tome svedoči i impresivna statistika, uz pomoć koje možemo da zaključimo da PSŽ nema poraz na poslednjih 37 utakmica u okviru Kupa Francuske.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje