Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


17:30 Liverpool – Manchester City (Engleska – Premier League)
Mančester Siti je slavio na 22 od poslednjih 25 ligaških susreta, a Liverpul je neporažen na poslednja 43 ligaška susreta kod kuće, a uz to je postigao najmanje 2 pogotka na poslednjih 12 prvenstvenih utakmica kod kuće. Kakav ishod očekujete danas?

20:45 Juventus – AC Milan (Italija – Serie A)
Juventus je slavio na 29 od poslednja 34 prvenstvena susreta kod kuće, dok je slavio i na poslednjih 8 utakmica protiv Milana. Takođe, interesantno je da je na 6 od poslednjih 8 ligaških susreta prvo igrao nerešeno na poluvremenu, a potom je slavio na kraju utakmice.

21:00 Real Betis – Sevilla (Španija – LaLiga)
Najviše 2 gola viđena su na poslednja 4 prvenstvena susreta Sevilje, dok je Real Betis neporažen na poslednjih 5 prvenstvenih utakmica kod kuće. Hoće li se neki od ova dva tipa naplatiti i večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.