četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (11. april)

Ovog utorka se ne igra vanredno kolo u mnogim evropskim ligama te je ponuda znatno smanjena, ali verujemo da ćete večeras ispratiti mečeve Lige šampiona, te smo izdvojili neke interesantne nizove sa dva susreta koja će se odigrati u dobro poznatom terminu od 20:45. Srećno danas, kladioničari!

Tip 3+ mogao je da se naplati na čak 13 od poslednjih 16 utakmica Monaka u okviru Lige šampiona. Sa druge strane, na 8 od poslednjih 10 utakmica Borusije iz Dortmunda u okviru istog takmičenja ovaj tip je mogao da se naplati. Da li mislite da će golovi na ovom meču izostati, ili će ih biti na pretek?

Barselona je slavila na 23 od poslednjih 29 utakmica u okviru Lige šampiona. Uz to, fudbaleri istoimene ekipe su postigli najmanje 2 gola na 24 od poslednjih 30 utakmica u okviru istoimenog takmičenja. To će večeras verovatno biti malo teže s obzirom na to da je Juventus sačuvao svoju mrežu na 6 od poslednjih 8 utakmica u okviru gore pomenutog takmičenja, a slavio je na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru istog. Kakav ishod očekujete na ovom susretu?

Šta vi tipujete na ove dve utakmice?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje