Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


19:30 Maritimo – Sporting (Portugal – Primeira Liga)
Tip “0-2” mogao je da se naplati na poslednja 4 prvenstvena susreta Maritima na svom stadionu. Uz to, treba dodati da je Sporting neporažen na 14 od poslednjih 15 utakmica protiv Maritima, te sami donesite zaključak da li je dobra opcija za večeras tip “X2&0-2”.

20:30 Akhmat Grozny – Spartak Moscow (Rusija – Premier League)
Najmanje 3 gola je viđeno na 8 od poslednjih 9 utakmica između Ahmata i Spartaka iz Moskve. Iako od Rusa retko kad očekujemo goleadu, ovaj meč bi možda mogao da bude takav.

21:00 Palmeiras – Bahia (Brazil – Serie A)
Palmeiras je neporažen na 35 od poslednjih 36 ligaških susreta, dok je najviše 2 gola viđeno na poslednjih 6 prvenstvenih utakmica Palmeirasa. Takođe, treba istaći da Bahia nije postigla gol na 6 od poslednjih 8 ligaških utakmica na strani.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.