četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 11. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


17:30 Krasnodar – Orenburg (Rusija – Premier League)
Tip „0-2“ je bio prolazan na poslednja 3 prvenstvena susreta Krasnodara, dok je isti taj predlog mogao da se naplati i na poslednja 3 susreta između ova dva rivala. Rusi nisu poznati po goleadama, a nadamo se da ćemo i danas videti maksimalno dva pogotka.

Više informacija o ovoj utakmici, kao i drugoj utakmici koja se danas igra u Rusiji, možete da pročitate na sledećem linku.

20:30 Dusseldorf – Eintracht Frankfurt (Nemačka – Bundesliga)
Tip „3+“ bio je prolazan na poslednja 4 prvenstvena meča Fortune na svom stadionu, dok je na poslednja 3 susreta između ova dva rivala mogao da se naplati isti taj predlog. Treba napomenuti da je Ajntraht neporažen na poslednjih 7 prvenstvenih susreta, tako da mu dajemo prednost večeras.

Jedan od parova na današnjem tiketu dana jeste upravo ovaj susret. Više informacija možete da dobijete na sledećem linku.

20:30 AS Roma – Empoli (Italija – Serie A)
Tip „3+“ je mogao da se naplati na 16 od poslednjih 18 prvenstvenih susreta Empolija, koji će večeras da gostuje Romi. Hoćemo li večeras moći da naplatimo goleadu, ili će ove dve ekipe biti „štedljive“ kada je u pitanju postizanje golova?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje