četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (11. mart)

Usled velikog broja statističkih nizova i „3 za 3“ utakmica koje ste mogli da pročitate na našem portalu u toku dana, interesantni nizovi sa fudbalskih mečeva širom Evrope biće „rezervisani“ za utakmice koje se igraju uveče, dovoljno rano da stignete da tipujete, ukoliko to želite.

Atletiko Madrid je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 6 od poslednjih 8 utakmica protiv Granade u okviru svih takmičenja. Hoće li slaviti i večeras?

Sampdorija nije izgubila na 11 od poslednjih 12 gostujućih mečeva u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li izgubiti večeras od Đenove?

Fudbaleri francuskog Nansija nisu postigli gol na poslednjih 6 utakmica u okviru prvenstva. Da li se ova tradicija nastavlja i večeras?

Dižon je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom gubio na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 mečeva u okviru prve lige Francuske. Kakve su im šanse danas?

Monpelje je neporažen na poslednjih 8 utakmica na svom stadionu protiv Nanta u okviru svih takmičenja. Hoće li ostati neporaženi i večeras?

Francuski Gengan nje uspeo da pobedi na 9 od poslednjih 10 utakmica u okviru francuskog prvenstva. Kvota da večeras neće pobediti u svim inostranim kladionicama prelazi preko dva.

Fudbaleri portugalske Tondele nisu postigli gol na 6 od poslednjih 8 utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li postići večeras protiv Sportinga?

Srećno večeras!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje