petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (12. april)

Kao i juče, i danas je ponuda prilično slaba te ćemo se osvrnuti ka duelima koje će večeras pratiti veliki broj ljubitelja sportske kladionice, a u pitanju su dva meča četvrtine finala Lige šampiona. Nadamo se da će vam informacije iz ovog članka biti od koristi ukoliko se odlučite da tipujete nešto na ova dva susreta!

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 8 utakmica Real Madrida u okviru Lige šampiona. Fudbaleri istoimene ekipe su postigli najmanje 2 pogotka na baš tih osam susreta, dok su neporaženi na poslednjih 12 utakmica u okviru najelitnijeg evropskog takmičenja. Sa druge strane, Bajern je slavio na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru Lige šampiona, dok smo tip 3+ mogli da naplatimo na 5 od poslednjih 6 utakmica ove ekipe u okviru gore pomenutog takmičenja. Kakav ishod očekujete večeras?

Atletiko Madrid će pokušati da dođe do trećeg polufinala u poslednje četiri godine, a njihov prilično nezgodan protivnik biće Lester koji se prvi put nalazi u ovoj fazi takmičenja u svojoj istoriji. Ono što nikako ne ide u korist Lesteru jeste podatak da ako posmatramo dvadeset i jedan meč Atletiko Madrida (računamo poslednje odigrane susrete) u okviru Lige šampiona, možemo da vidimo da su čak 17 puta uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Biće vrlo teško za goste, a mi vam savetujemo da se ne zalećete sa uplatom na domaću ekipu bez obzira na to što je kvota mala. U ovakvim utakmicama se nikad ne zna šta može da sledi.

Srećno danas! Slobodno u komentaru članka podelite sa nama svoje mišljenje vezano za predstojeće duele!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje