Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


16:00 Brighton – Liverpool (Engleska – Premier League)
Liverpul je vodio na poluvremenu, a potom i slavio na kraju utakmice na poslednjih 5 utakmica protiv Brajtona. Hoće li opet slaviti nakon prednosti iz prvog dela igre i tako nam pomoći da naplatimo kvotu u visini od čak 1.85?

16:15 Valencia – Real Valladolid (Španija – LaLiga)
Tip “0-2” bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 ligaških utakmica Valjadolida na strani, a ako uzmemo u obzir igru Valensije ove sezone, vrlo verovatno ćemo i danas gledati nešto manje efikasan susret. Kvota za isti predlog iznosi 1.80 u ovom trenutku.

20:00 Nice – Bordeaux (Francuska – Ligue 1)
Najviše 2 gola viđena su na poslednjih 10 utakmica Nice u okviru francuskog šampionata, dok je isti predlog mogao da se naplati na poslednje 4 ligaške utakmice Bordoa na strani. Očekuje li nas i večeras mali broj golova, a samim tim i naplata kvote 1.55?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.